Alla inlägg den 22 mars 2013

Av Monica Johansson - 22 mars 2013 09:21

Igår var en riktigt trevlig och givande dag. Jag var på ett efterlängtat besök hos en människa som jag varit nyfiken på sen längeJ Mycket prat och massor med intressanta diskussioner blev det och MASSOR med collie!! Vi pratade mycket MH och dess betydelse, mycket om oenigheten i klubben och vad som förorsakat detta, mycket om respekt för varandra, en hel del om årsmötet, ja kort sagt en intressant eftermiddag.

Jag får efter varje möte med intressanta människor så många tankar………

Varför är vi människor så snabba att döma varandra? Vi ser nästa alltid det dåliga väldigt fort medan det positiva måste bevisas, det vore så skönt om man kunde bli bemött och bemöta med en positiv inställning och sen eventuellt revidera den om det skulle behövas.


Kanske vi är mer lika än vi anat även om vi är helt olika?? Kanske vill vi åt samma håll även om vi vill helt olika saker??


Konstigt är det dock att man ena dagen har en inställning till antingen en människa eller ett problem och nästa dag gjort en helomvändning. Visst är det bra om man inser sina misstag men när inställningen är så fundamentalt olika känns det konstigt. Jag blir misstänksam på ett sådant beteende. Ligger det något annat bakom eller har man själv varit lurad i första läget???


Idag har vi 1 dm nysnö, strålande sol, lite hundar på jobbet och det är FREDAG!!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards